AEROPORTUL “TRANSILVANIA” TÂRGU MUREŞ SE MENŢINE PE CREŞTERE

Foto: CASSINI.RO

Foto: CASSINI.RO

Aeroportul Internaţional “Transilvania” Târgu Mureş îşi continuă trendul ascendent în privinţa traficului de pasageri  şi încheie 2013 cu o creştere importantă. Astfel, potrivit oficialilor aeroportului, în cursul anului trecut, prin aerogara mureşeană au trecut  363.389 de pasageri.  Comparativ cu anul precedent, se consemnează o creştere de 17% a numărului de pasageri. Tot în anul 2013, pe Aeroportul “Transilvania” au avut loc 3.494 de aterizări şi decolări.

Reprezentanţii aeroportului au mai declarat, în exclusivitate pentru NewsAir.ro, că cele mai căutate destinaţii cu plecare din Târgu Mureş, anul trecut, au fost Londra Luton, Madrid şi Bruxelles Charleroi.

Pentru 2014, conducerea Aeroportului “Transilvania” şi-a propus să promoveze mai bine activitatea aerogării atât în plan intern cât şi internaţional. Totodată, oficialii poartă discuţii pentru introducerea de noi destinaţii de către partenerii aerieni care activează deja la Târgu Mureş, dar şi pentru atragerea de noi operatori.

Pin It
This entry was posted in STIRILE ZILEI and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>