AIR FRANCE VA ZBURA PE CALEA FERATA

 

Montaj foto: lemag.zepass.com

 

Incepand din 2 aprilie 2013, Air France va lega Strasbourg de Aeroportul Paris Charles de Gaulle printr-o ruta feroviara deservita de SNCF dar care va avea numar de zbor Air France. Cursa va fi efectuata cu TGV de 4 ori pe zi, de la Gara Strasbourg si pana la gara situata in inima aeroportului parizian. Biletele vor fi disponibile la vanzare incepand de maine, 13 decembrie, 2012, pe www.airfrance.fr sau in agentiile de bilete ale Air France.

Prin urmare, pasagerii care zboara pe o cursa lung sau mediu-curier, vor face o singura rezervare si vor avea un singur bilet valabil atat pentru calatoria cu trenul, cat si pentru cea cu avionul. In plus, vor avea posibilitatea sa isi faca check-inul cu doar 15 minute inainte de plecarea trenului din gara, pentru intreaga calatorie.

La Strasbourg si Paris, pasagerii care aleg aceasta varianta vor fi intampinati de agenti Air France dedicati, vor avea la dispozitie spatii largi pentru depozitarea si predarea bagajelor. Acestea vor fi preluate gratuit si vor primi etichete de prioritate pentru a se facilita transferul acestora. La aeroport, vor avea acces la ghisee speciale in terminalele 2E si 2F la care vor ajunge in 6 minute, fara a iesi din aeroport.

In tren, toti pasagerii vor calatori la Clasa I, indiferent daca zboara la Economy sau Business Class. Vor avea un amplu spatiu individual, conexiune wi-fi dar si prize electrice.

Air France intentioneaza astfel sa intareasca legaturile Strasbourg-ului cu destinatiile internationale pe care le deserveste. In prezent, Air France zboara direct din Strasbourg catre 13 destinatii din Franta si Europa.

Iata, mai jos, orarul trenurilor care vor lega gara Strasbourg de Aeroportul Charles de Gaulle. De mentionat ca o calatorie va dura aproximativ 2 ore si jumatate.

Plecare Strasbourg :             06h01      09h46      12h16     19h01

Sosire  CDG :                      08h32      12h15      14h42     21h32

 

Plecare CDG :                      07h29      10h26      12h36     18h28

Sosire  Strasbourg :             09h59      12h53      14h59     20h59

One Comment - Write a Comment

  1. Multumesc pentru observatie, am rectificat deja… :) Cat priveste poza, e un fotomontaj preluat de pe un blog (asa cum e mentionat). N-am gasit inca un TGV branduit cu logo AF. Daca aveti la indemana o asemenea foto, e binevenita. Inca o data, multumesc.

    Reply

Post Comment