LACRIMI DE FERICIRE IN BELFAST – VIDEO

Foto: bbc.co.uk
Foto: bbc.co.uk

In aceste zile, vor curge multe lacrimi de fericire in aeroporturile din intreaga lume pe masura ce familiile se reunesc pentru sarbatoarea Craciunului. Dar o singura familie a avut parte de o primire cu totul iesita din comun, cu muzica si dans, cand s-a intors in Irlanda de Nord, din Statele Unite. De cum au iesit pe portile de la Sosiri, in aeroportul din Belfast, familia Monroe a fost intampinata cu un flash mob original pe celebra piesa de Craciun, Joy to the world.

Membri ai Belfast Community Gospel Choir, care s-au dat a fi pasageri, angajati ai aeroportului sau chiar membrii de echipaj, au participat la aceasta actiune pusa la cale de Departamentul de turism al Irlandei de Nord. Ei au organizat luna trecuta o competitie si le-au dat locuitorilor sansa sa isi aduca acasa pe cineva drag, de Craciun. Castigatoare a fost familia lui Roisin Monroe si uite asa, femeia impreuna cu cei doi copii ai ei, au ajuns acasa la Belfast.

Roisin a fost efectiv coplesita la sosirea pe aeroport cand a vazut ce i s-a pregatit. Femeia, plecata din Irlanda in 1992, locuieste si munceste acum in Ohio, SUA, dar spune ca, din lipsa banilor, nu mai venise acasa de multa vreme. Nu-si mai vazuse parintii de 6 ani.

Iata, mai jos, filmul unei reuniuni emotionante:

Post Comment