SCĂDERE DE 4% A NUMĂRULUI DE PASAGERI LA AEROPORTUL BAIA MARE

Foto: AEROPORTUL INTERNAŢIONAL BAIA MARE

Foto: AEROPORTUL INTERNAŢIONAL BAIA MARE

În exclusivitate pentru NewsAir.ro, reprezentanţii Aeroportului Internaţional Baia Mare au declarat că în cursul anului 2013, aerogara a înregistrat 16.798 de pasageri. Datele indică o scădere cu 4,41% faţă de traficul înregistrat în 2012, adică 17.539 de călători, spun oficialii AIBM. În privinţa numărului de aterizări şi decolări din 2013, aceleaşi surse indică un total de 996 de mişcări.

Pentru anul 2014, conducerea aeroportului şi-a propus să finalizeze modernizarea spaţiilor publice de la Sosiri, reducerea timpilor de aşteptare a bagajelor, reducerea timpilor de exploatare la sol şi de handling. De asemenea, aeroportul pregăteşte preţuri şi condiţii speciale pentru aviaţia de business , dar şi pentru aviaţia generală.

În plus, oficialii AIBM doresc să introducă anul acesta cel puţin o cursă internaţională cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale. Reprezentanţii aeroportului nu au vrut să dezvăluie încă despre ce destinaţie este vorba.

Pin It
This entry was posted in STIRILE ZILEI and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>