TAROM LANSEAZĂ “SURPRISE HAPPY DAY”

Foto: WIKIPEDIA
Foto: WIKIPEDIA

În fiecare săptămână din august, TAROM alege o zi în care pune la dispoziţia pasagerilor săi, bilete de avion reduse cu 30 EUR pentru călătorii doar dus şi 60 EUR pentru călătorii dus-întors, anunţă operatorul naţional într-un comunicat. Reducerea este valabilă la vânzare într-o singură zi a fiecarei săptămâni; biletele pot fi achizitionate de pe site-ul www.tarom.ro, de la agenţiile proprii sau de la agenţii autorizaţi TAROM.

Pentru următoarele săptămâni ale lunii august, TAROM lanseaza oferta “Surprise Happy Day” care va consta într-o reducere la costul biletelor. Reducerea va fi valabilă la vânzare într-o singura zi pe săptămână, pentru o destinaţie surpriză. Anunţul cu privire la data de vânzare şi destinaţia surpriză va fi facut pe Facebook şi pe site-ul TAROM cu 24 de ore înainte de promotie.

Destinaţia surpriză a acestei săptămâni este Dublin. Biletele de avion cu reducerea deja aplicată sunt puse în vânzare, doar mâine 13 august 2014.

“TAROM lansează în această săptămână “ Surprise Happy Day”, un concept ce oferă pasagerilor posibilitatea să achiziţioneze bilete la preţ redus pentru o singură destinaţie. “Surprise Happy Day”, este o bucurie estivală, este oferta surpriză facută să aducă zâmbetul pe buzele pasagerilor noştri. Cu biletele reduse se poate călători oricând “, a declarat Christian Heinzmann, director general TAROM.

Orarul de zbor pentru destinaţia Dublin este:

– luni, miercuri, joi, vineri şi duminică – RO397   OTP21:40 – 23:30DUB

– marţi, joi, vineri, sâmbătă şi luni – RO398   DUB00:20 – 5:55OTP

Post Comment