You are here
ŞTIRILE ZILEI 

TURKISH AIRLINES VĂ DUCE ÎN EXCURSIE ÎN ISTANBUL DACĂ SUNTEŢI ÎN TRANZIT LA ATATURK

Foto: TURKISH AIRLINES
Foto: TURKISH AIRLINES

Turkish Airlines, compania cu una dintre cele mai ample expansiuni la nivel mondial, vă oferă posibilitatea să vizitaţi Istanbulul dacă aveţi mai multe ore de aşteptare în tranzit pe Aeroportul Ataturk. Aşa că, în loc să aşteptaţi ore în şir în aeroport, puteţi să vă îmbarcaţi într-un autocar pus la dispoziţie de Turkish Airlines şi să vizitaţi unul dintre cele mai pline de viaţă oraşe europene. Tururile sunt special concepute pentru cei aflaţi în tranzit şi au, evident, ghizi vorbitori de limba engleză. Organizatorii, TourIstanbul, vă pun la dispoziţie trei intervale orare pentru a putea vedea oraşul. În funţie de zborul de conexiune pe care îl aveţi, puteţi alege excursia între 9:00 – 15:00, 9:00 – 18:00 sau 12:00 – 18:00.

Programul acesta a început în 2009 şi a atras, an de an, din ce în ce mai mulţi clienţi. În 2013, nu mai puţin de 16.000 de pasageri ai Turkish Airlines au ales să viziteze metropola turcă în acest fel.

Dacă sunteţi interesaţi s participaţi la aceste tururi, tot ce trebuie să faceţi este să vă prezentaţi la recepţia hotelului din terminalul Sosiri al aeroportului Ataturk cu cel puţin 30 de minute înainte de plecarea în excursie. Plimbarea este gratuită, nu necesită rezervare dinainte şi se adresează tuturor pasagerilor Turkish Airlines aflaţi în tranzit. Evident că este foarte important ca pasagerii să aibă timpul necesar la dispoziţie.

 

Related posts

Leave a Comment