ZBORURI ANULATE PE AEROPORTURILE LONDONEZE

Foto: www.bbc.co.uk

Mai multe zboruri au fost astazi anulate pe aeroporturile Heathrow si London City din Londra, informeaza BBC News Online. Ceata groasa si gheata de pe piste creaza probleme atat la decolare cat si la aterizare, informeaza reprezentantii aeroporturilor.

Pana acum, pe Londra Heathrow, cel mai mare aeroport britanic si printre cele mai mari din Europa, 80 de curse aeriene au fost anulate iar alte cateva zeci au intarzieri. Puteti verifica situatia zborurilor pe Heathrow, apasand aici.

In ceea ce priveste aeroportul London City, aici au fost anulate pana la aceasta ora, 20 de curse.

In multe zone din Marea Britanie este acum in vigoare o avertizare cod galben de ceata, Biroul Meteorologic Britanic avertizand ca exista riscul ca vizibilitatea sa scada sub 100 de metri in anumite zone.

In afara de Heathrow si London City, probleme din cauza vremii au aparut si pe aeroportul Leeds Bradford.

Pasagerii sunt sfatuiti sa contacteze companiile aeriene inainte de a merge la aeroport pentru a afla situatia zborurilor lor.

Pana la aceasta ora, toate cursele programate sa decoleze de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti cu destinatia Londra Luton sau Heathrow au decolat, dupa cum urmeaza (potrivit site-ului AIHCB, www.bucharestairports.ro):

WZZ3001 London(LTN) 06:30 07:43 Decolat
JOR131 London(LTN) 07:50 08:30 Decolat
BAW885 London(LHR) 08:30 10:23 Decolat

Cursa TAROM RO391, catre Heathrow inregistreaza acum o intarziere la decolare de mai bine de 2 ore, conform orarului afisat pe site-ul aeroportului AIHCB:

ROT391 London(LHR) 12:30 14:50

Reprezentantii AIHCB recomanda tuturor pasagerilor sa verifice situatia zborurilor lor si sa-si ia toate masurile necesare pentru a ajunge la timp la aeroport.

 

Post Comment